Hoe een autoverzekeringsvergelijking te maken voordat u een beleid koopt. Wanneer u een vergelijkende analyse uitvoert van verschillende autoverzekering offertes of prijzen, zorg er dan voor dat u hetzelfde kiest: uitgebreide dekking zal dekken op schade als gevolg van andere ongevallen dan ongevallen, terwijl de botsingsdekking alleen betrekking heeft op schade aan uw auto die wordt veroorzaakt door een botsing door Uitgebreide dekking en botsingsdekking kopen meestal samen om de kosten van uw verzekeringspremie te verlagen. U kunt er ook voor kiezen om de aansprakelijkheidsdekking afzonderlijk te kopen. U moet echter de autoverzekeringsprijs van alle aanbieders vergelijken voordat u een beleid koopt.

Autoverzekering vergelijken

Welk soort verzekeringen die u nodig heeft, hangt grotendeels af van het type voertuig dat u bezit. Als uw voertuig relatief oud is, moet u een verzekeringspolis kopen die dekking biedt tegen schadevergoeding door diefstal of vuur. Dit soort dekking staat bekend als vuur van derden en diefstal. Misschien wilt u ook een verzekering krijgen voor het geval u een gast of familie bij u blijft. In dergelijke gevallen zijn het vuur en diefstal voldoende.

Het type dekking dat u koopt, is afhankelijk van het beveiligingsniveau dat u in uw auto hebt geïnstalleerd. In de stad Frankrijk zijn beveiligingsmaatregelen vrij streng. Om uw voertuig legaal in de Stad van Frankrijk te besturen, moet u een autoverzekeringsprijs hebben die ten minste gelijk is aan de autoverzekeringsbelasting. Een automatisch car alarm is een functie voor alle voertuigen. Dit zal je beschermen als een dief je voertuig probeert te stelen.

Het is van essentieel belang dat alle bestuurders een rij-test nemen en passeren voordat ze een rijbewijs krijgen. Een goed rij-record is een noodzakelijk element voor het verkrijgen van goedkope autoverzekeringsdekking in het VK. Stuurprogramma’s die veel ongelukken hebben of die meer dan 5 keer verkeersovertredingen hebben gepleegd, worden waarschijnlijk geweigerd van verzekeringsdekking. Dit komt omdat ze worden beschouwd als risicovolle stuurprogramma’s en de verzekeraar een hogere premie opladen.

Verzekeraars worden geconfronteerd met felle concurrentie in de autoverzekeringsmarkt. Dit komt omdat er zoveel spelers in de autoverzekeringsmarkt zijn. Het wordt ook moeilijk voor de verzekeraar om een betrouwbaar klantenbestand te krijgen. Er is ontdekt dat veel klanten naar andere bedrijven verschuiven als gevolg van de snelheid van premie en dekking die door hen wordt aangeboden. Deze situatie kan worden toegeschreven aan de moeilijke concurrentie op de markt.

Een beleid zal u geen geld betalen als het ongeluk uw schuld was. Maar als je een gekwalificeerde en ervaren professional hebt ingehuurd die al geruime tijd in het gebied heeft gereden, kan hij gecompenseerd worden als hij bij een ongeluk wordt gevonden. Dus u moet altijd proberen om het vergelijken van de autospercentages en beleid te vergelijken, omdat ze u heel weinig aan niets kunnen betalen in geval van een ongeluk. Vandaar dat u alle moeite moet doen om vergelijkingen te vermijden die u in een slecht licht kunnen plaatsen.

motorverzekering : Ook uw recente moto geniet van een interessant kortingstarief. Het hoeft géén oldtimer te zijn. Vanaf 140 euro voor de 1e moto en 70 euro jaarpremie voor de 2e moto.

oldtimer verzekering : Wist u dat 95% van de oldtimers enkel een beperkte verzekeringspolis hebben en niet goed beschermd zijn? Daarom lanceert Erard Verzekeringen nv 2 nieuwe formules om uw oldtimer te beschermen met een omnium van 250 € ( tot 25.000 € ) of 380 € ( tot 50.000 € ) jaarpremie, inclusief pech hulp.